Algemene Voorwaarden

1. Algemeen
Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

2.Betaling
Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een ordernummer, het product/ de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Het totaalbedrag kan middels een IDEAL (internetbankieren) betaling worden voldaan, via een overschrijving gestort worden op NL61RABO0103.69.43.82 tnv Fashionstyle by M o.v.v. het ordernummer, via Afterpay of de bestelling kan na het maken van een afspraak opgehaald worden in de winkel en zowel contant als per pin worden afgerekend. Wanneer de betaling niet binnen 5 werkdagen bij ons binnen is of we geen afhaalafspraak hebben gemaakt binnen deze termijn, komt de bestelling te vervallen.

3.Verzendkosten
Wij verzenden de bestelling via PostNL.
Voor verzending gelden de algemene voorwaarden van PostNL.
Binnen Nederland
Het leveringstarief voor een pakket is €5,00 incl. BTW (vanaf €100 is het gratis verzenden). Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden. Fashionstyle by M is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure.
Buitenland
Levering buiten Nederland is ook mogelijk. We brengen dan wel extra kosten in rekening omdat post buiten Nederland nu eenmaal meer kost. Voor België, Duitsland en Frankrijk is dat €8,95

4.Levertijd
Indien u de bestelling voor 16u plaatst en betaald zal uw bestelling dezelfde dag nog worden verzonden. Mocht om een of andere reden aanbieding bij TNT post niet mogelijk zijn, dan wordt telefonisch of per mail contact met u opgenomen. 
TNT post bezorgt in de regel binnen 2 dagen als het afleveradres binnen Nederland is. 
Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel niet meer op voorraad is dan zie je dit meteen op de website. Fashionstyle by M is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door TNT post.

5.Ruilen/retourneren

Bij de aankoop van de producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen.​ U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.

  • U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.
  • Het product kan alleen ongebruikt c.q. ongedragen en, indien mogelijk, in originele verpakking (met de originele kledinglabels en prijskaartjes) worden geretourneerd.
  • Meld in 1e instantie uw retour door een mail te sturen naar info@fashionstylebym.nl en vermeld hierbij uw ordernummer en datgene u terugstuurt.
  • U kunt gebruik maken van het retour-formulier welke bij uw bestelling is bijgevoegd. U dient bij een retour dit formulier ingevuld mee te zenden aan: Fashionstyle by M, Burg. Jansenlaan 18, 3331 HN in Zwijndrecht 

Verzendkosten voor het terugsturen van uw bestelling zijn altijd voor rekening van de klant.  Indien u alle artikelen retourneert worden ook de verzendkosten, die gemaakt zijn bij het plaatsen van de bestelling à €5,99, vergoed. Stuurt u een deel van de bestelling retour dan vervalt het recht van terugbetaling van de verzendkosten. Bij afgeprijsde artikelen vervalt het recht op terugbetaling van de verzendkosten gemaakt bij de bestelling.

Artikelen tijdens acties, uit de sale of afgeprijsde artikelen kunt u nog steeds retourneren. U kunt het alleen ruilen voor een ander artikel of u ontvangt van ons een tegoedcode. Wij geven geen geld terug (ook geen verzendkosten). Dit geldt NIET voor artikelen welke met 40% of meer zijn afgeprijsd, deze kunnen niet geretourneerd worden!!!

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag minus eventuele verzendkosten binnen 5 dagen op je rekening.

Retouradres: Fashionstyle by M, Burg. Jansenlaan 18, 3331 HN Zwijndrecht

6. Aansprakelijkheid 
Alle producten die in het assortiment van Fashionstyle by M zijn opgenomen voldoen aan een hoge kwaliteit. De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per mail aan ons sturen. 

Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes en geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding. Er zit geen garantie op afgeprijsde artikelen.

Tenzij anders vermeld, zijn op al onze leveringen het Nederlands recht en de verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Fashionstyle by M kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is.
Fashionstyle by M is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. 
Fashionstyle by M is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Fashionstyle by M zo spoedig mogelijk worden aangepast. Fashionstyle by M kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. 

7. Overmacht 
Fashionstyle by M heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van je bestelling op te schorten. In een dergelijk geval heeft Fashionstyle by M ook het recht om de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst, te ontbinden door je dit schriftelijk mee te delen. Fashionstyle by M is daarbij niet gehouden tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden in termen van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn. 

 8. Privacy-statement 
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Fashionstyle by M gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij het noodzakelijk is voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. Garantie/klachten/vragen 
Fashionstyle by M streeft naar tevreden klanten. Als je vragen of klachten hebt over de diensten en/of producten, dan dien je binnen 7 dagen Fashionstyle by M daar telefonisch of per e-mail van op de hoogte brengen. Uiteraard behoort een kledingstuk in goede conditie te arriveren, wij controleren hier altijd op voordat het wordt opgehaald cq verstuurd. Het kan zijn dat een kledingstuk bij bijvoorbeeld het dragen een gebrek vertoont, neem hierover s.v.p. zo spoedig mogelijk contact over op met ons. Garantie maximaal 4 weken na ontvangst! Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding en accessoires. Wij geven geen garantie op enigsoort van bedrukkingen, beplakkingen van het artikel dat u bij ons heeft aangeschaft. Bijvoorbeeld strassteentjes, studs, franjers of plakletters. Wij geven geen garantie op accessoires zoals oorbellen, kettingen, riemen, armbanden en hoeden.

Op alle schoeisel geven wij 4 weken garantie op stiksels en zolen/hakken. Wij geven geen garantie op ritsen, knopen of enig soort sluitingen. U dient bij ontvangst te controleren of alles werkt zoals het moet werken of dat er een afwijking in het artikel aanwezig is, meld dit zsm aan ons via onze mail info@fashionstylebym.nl

Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).

Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.

Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.

1. Afterpay

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.Fashionstylebym.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. De kosten voor het gebruik maken van Afterpay zijn €0,95 per bestelling.

Algemene voorwaarden

1. Algemeen
Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

2.Betaling
Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een ordernummer, het product/ de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Het totaalbedrag kan middels een IDEAL (internetbankieren) betaling worden voldaan, via een overschrijving gestort worden op NL61RABO0103.69.43.82 tnv Fashionstyle by M o.v.v. het ordernummer of de bestelling kan na het maken van een afspraak opgehaald worden en contant of per pinbetaling worden afgerekend. Wanneer de betaling niet binnen 5 werkdagen bij ons binnen is of we geen afhaal afspraak hebben gemaakt binnen deze termijn, komt de bestelling te vervallen.

3.Verzendkosten
Wij verzenden de bestelling via PostNL.
Voor verzending gelden de algemene voorwaarden van PostNL.
Binnen Nederland
Het leveringstarief voor een pakket is €4,95 incl. BTW. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden. Fashionstyle by M is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure.
Buitenland
Levering buiten Nederland is ook mogelijk. We brengen dan wel extra kosten in rekening omdat post buiten Nederland nu eenmaal meer kost. We kiezen hierbij voor de goedkoopste verzending.

Bij bestellingen boven de €75 is het gratis verzenden..!

4.Levertijd
Alle artikelen worden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter verzending aangeboden bij TNT post. Mocht om een of andere reden aanbieding bij TNT post binnen 3 werkdagen niet mogelijk zijn, dan wordt telefonisch of per mail contact met u opgenomen.
TNT post bezorgt in de regel binnen 2 dagen als het afleveradres binnen Nederland is.
Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat een artikel niet meer op voorraad is dan zie je dit meteen op de website. Fashionstyle by M is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door TNT post.

5.Ruilen/retourneren.
Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product door of namens de consument. Als je een product wilt ruilen/retourneren is dit geen probleem mits ongedragen/ongebruikt . Dit doe je door het samen met de bestelbon op te sturen naar het adres dat op de pakbon staat en het eventuele nieuwe product te bestellen via de website. Graag wel vooraf hierover contact met ons opnemen via info@fashionstylebym.nl

De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, ontvang je het betaalde bedrag minus de eventuele verzendkosten binnen 5 dagen op je rekening of wordt indien het een ruiling betreft het nieuwe product gratis naar je toegestuurd. Retouradres: Fashionstyle by M, Sophiapromenade 70 in H.I. Ambacht.

Wanneer u een artikel van uw bestelling wilt ruilen voor een andere maat of een ander artikel dan zal uw omruilbestelling kosteloos naar u toe gezonden worden.

6. Aansprakelijkheid
Alle producten die in het assortiment van Fashionstyle by M zijn opgenomen voldoen aan een hoge kwaliteit. De afgeleverde artikelen bezitten die eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per mail aan ons sturen.

Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes en geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding. Er zit geen garantie op afgeprijsde artikelen.

Tenzij anders vermeld, zijn op al onze leveringen het Nederlands recht en de verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Fashionstyle by M kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is.
Fashionstyle by M is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
Fashionstyle by M is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Fashionstyle by M zo spoedig mogelijk worden aangepast. Fashionstyle by M kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

7. Overmacht
Fashionstyle by M heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van je bestelling op te schorten. In een dergelijk geval heeft Fashionstyle by M ook het recht om de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst, te ontbinden door je dit schriftelijk mee te delen. Fashionstyle by M is daarbij niet gehouden tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden in termen van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

8. Privacy-statement
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Fashionstyle by M gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij het noodzakelijk is voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. Garantie/klachten/vragen
Fashionstyle by M streeft naar tevreden klanten. Als je vragen of klachten hebt over de diensten en/of producten, dan kun je Fashionstyle by M daar telefonisch of per e-mail van op de hoogte brengen. Uiteraard behoort een kledingstuk in goede conditie te arriveren, wij controleren hier altijd op voordat het wordt opgehaald cq verstuurd. Het kan zijn dat een kledingstuk bij bijvoorbeeld het dragen een gebrek vertoont, neem hierover s.v.p. zo spoedig mogelijk contact over op met ons. Garantie maximaal 4 weken na ontvangst! Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding en accessoires(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2020 Fashionstyle by M | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.